Valmentajat

Ammattitaitoista ohjausta

Ina Pajula

Päävalmentaja ja valmentajakouluttaja

Ina on Tuusulalainen kolmenkymmenen paremmalle puolelle ehtinyt osa-aikainen liikunta-alan yrittäjä ja IT alan ratkaisuasiantuntija, painonnoston ja CrossFitin harrastaja sekä valmentaja.

Näin Ina kertoo omasta liikuntataustastaan:

Innostuin CrossFitista vuonna 2018, mutta muutama vuosi ehti vierähtää ennen kuin se kiilasi ykköslajiksi. Ennen CrossFitia ja painonnostoa liikuntataustani on monipuolinen ja olen ehtinyt harrastaa mm. uintia, esteratsastusta ja potkunyrkkeilyä.

Valmentajana Inalle on tärkeää, että kaikki saavat positiivisia kokemuksia sekä haastetta omien tavoitteidensa mukaisesti.

Ina harrastaa aktiivisesti CrossFitia ja painonnostoa tavoitteenaan kilpailla silloin tällöin kummassakin lajissa. Muuten töiltä ja omalta treeniltä jäänyt aika kuluu tällä hetkellä valmentajan ammattitutkinnon opiskelujen parissa, Suomen Painonnostoliiton johtokunnan tehtävissä tai avopuolison ja Pottu nimisen koiran kanssa.

Koulutukset:

 • SPNL Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2020
 • Valmentajan ammattitutkinto (VAT), Varalan Urheiluopisto, opinnot käynnissä


Ilkka Räikkönen

Valmentaja ja valmentajakouluttajaKoulutukset

 • CrossFit Level 1 trainer 2019
 • Valmentajan ammattitutkinto (VAT), Varalan Urheiluopisto 2020

Paula Jantunen

Valmentaja ja valmentajakouluttaja

Paula on päätoiminen liikunta-alan yrittäjä ja toimii pääasiassa Crossfit korjaamolla valmentajana. Sen lisäksi hän ohjaa erilaisia ryhmäliikuntatunteja, sekä yrityksille että kuntokeskuksille. Paulalla on myös pitkä tausta tanssin ohjaamisesta.

Näin Paula kertoo omasta liikuntataustastaan:

Olen liikkunut koko ikäni ja suuren osan siitä ajasta myös ohjannut toisia liikkumaan. Lapsuuden ja nuoruuden vahvimpina lajeina ovat olleet tanssi ja cheerleading. Noin 15 vuotiaana lähdin ensimmäistä kertaa salille, josta pian muodostui itselle tärkeä harrastus, sekä salin, että ryhmäliikunnan puolella. Crossfitin pariin löysin vuonna 2018 ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Vuoden kuluttua aloin valmentaa lajia ja nykyisin oma elämäni pyörii lähestulkoon kokonaan sen parissa!

Paulalle on tärkeää valmentajana, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi tunneille ja vaikka treenataan kovaa niin tunneilla pitää myös olla hauskaa! Tärkeätä on myös löytää jokaiselle turvallinen ja tehokas tapa suorittaa liikkeitä, jotta saamme kaiken irti päivän treenistä. 

Koulutukset:

 • Crossfit Level 1 trainer, 2019

 • Suomen painonnostoliiton ohjaajakoulutus 1, 2019

 • Liikuntaneuvoja, 2022
 • Sertifioitu personal Trainer, 2022
 • Äitiysliikuntavalmentaja, käynnissä
 • Jooga-ohjaaja (taso 1), 2023
 • Suomen voimisteluliiton jumppakoulutus taso1, 2008


Jussi Markkanen

Valmentaja

Jussi on Mikkelistä kotoisin oleva fysioterapeutti joka tuli töiden perässä Helsinkiin. Jussi toimii fysioterapeuttina omalla toiminimellä sekä valmentaa Crossfitiä toisena työnä.


Näin Jussi kertoo omasta liikuntataustastaan:

Innostuin alunperin kuntosaliharjoittelusta 2015, jolloin kehonrakennustyylinen treenaaminen oli se juttu. Sitten se muuttui enemmän voimanostotyyliseksi treenaamiseksi. Päädyin Crossfitin pariin 2020 kesällä puolisoni innoittamana. Olin jo pitkään miettinyt, että miten saisi lisää boostia punttitreeneihin. Onrampin jälkeen crossfit vei mennessään. Tällä hetkellä harrastan aktiivisesti crossfitiä, tavoitteena vielä kisaaminen lähitulevaisuudessa. 

Jussi panostaa valmentajana selkeään ohjaamiseen ja pyrkii antamaan kaikille laadukasta ohajusta. On hienoa päästä auttamaan treenaajia omissa tavoitteissaan ja nähdä, kuinka he kehittyvät. 

Vapaa-ajalla Jussi viettää aikaa puolison ja Wilson nimisen koiran kanssa. 

Koulutukset

 • Fysioterapeutti(amk) 2021 

Johanna Voutilainen

Valmentaja


Johanna Häkkinen

Valmentaja

Johanna tekee työtä fysioterapeuttina sekä opiskelee ylempää ammattikorkeakoulututkintoa pääaineena terveyden edistäminen.

Näin Johanna kertoo omasta liikuntataustastaan:

Olen harrastanut CrossFitia 9 vuotta. Välillä enemmän ja välillä vähemmän aktiivisesti ja välillä on tullut kilpailtuakin. Lajissa koukutti uuden oppiminen, taitojen ja kunnon kehitys sekä yhteisöllisyys. Enne CrossFitia olen harrastanut telinevoimistelua, TeamGymiä, tanssia, pesäpalloa ja juoksua. Olen myös opiskeluaikoina valmentanut telinevoimistelua sekä TeamGymiä.

Valmentajana Johannalle on tärkeää, että jokainen saa omaa taitotasoaan tai sen hetkistä toimintakykyään vastaavan treenin. Silloin treeni on turvallinen, tehokas, hauska ja varmasti päivän paras tunti!

Koulutukset:

 • Fysioterapeutti 2010
 • Personal trainer 2008
 • Terveysliikunnan perus- ja aineopinnot, avoin yliopisto 2020-2021
 • YAMK Terveyden edistäminen opinnot käynnissä