Harjoitusohjelmointi

Our needs differ by degree, not by kind, - Greg Glassman  

CrossFit Korjaamo 

x

CrossFit Korjaamon WODeilla seuraamme Deka Comp Box track ohjelmointia, joka on kanadalaisen huippuvalmentajan sekä entisen Crossfit Games kilpailijan Michele Letendren käsialaa. Deka on kreikan kielen sana luvulle 10 ja alla suora lainaus Deka Compin esittelystä, joka kertoo nimeämisen taustaa:

"CrossFit®️ has always promoted competence in the 10 general physical skill which are: cardiovascular/respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, coordination, agility, balance, and accuracy. Any athlete or member looking to increase their fitness must do so by developing these 10 skills. This is our ethos, our guiding light."


Jaamme Deka Compin ja CrossFit Korjaamon välillä saman CrossFitin alkuperäisen perusajatuksen siitä, että CrossFitia voivat harjoitella ihan kaikki ja ihan kaiken tasoiset samoissa treeneissä! Tämä on kuulunut alusta asti CrossFitin ideologiaan ja sitä on noudatettu ensimmäisistä CrossFit boxeista alkaen ja CrossFit Korjaamolla vaalimme tätä ajatusta myös.

Meidän boxi on kaikille.

WOD ohjelmoinnissa on otettu huomioon niin aloittelevat kuin pidempään harrastaneet niin taitojen kuin muidenkin osa-alueiden puolesta. Harrastajat, jotka haluavat tehdä vielä enemmän kuin WODt tarjoavat on mahdollista ostaa Deka Comp Perform ohjelmointi, joka kulkee osittain käsi kädessä WODien kanssa ja Perform ohjelmointia tekevä voi näin ollen käydä myös ohjatuilla WODeilla treenaamassa valmentajan ohjauksessa ja huippujen treenikavereiden kanssa ja sen lisäksi tehdä omatoimista harjoittelua. Meidän Deka Comp ohjelmointipaketista löytyy myös kaikin puolin erittäin vaativa (ajallisesti, voima- ja kuntotason puolesta, taidollisesti, harjoitusvolyymillisesti) Elite nimeä kantava ohjelmointitrack, joka tähtää semifinaaleihin.


Uusi ohjelmointi ottaa siis aivan kaikki taitotasosta tai tavoitteista riippumatta!


Deka Comp Perform +10€ jäsenyyden kk-hintaan

Deka Comp Perform  tai Deka Comp Elite + OT jäsenyys hintaan 75€/kk