Valmentajat

Ammattitaitoista ohjausta

Ina Pajula

Päävalmentaja ja valmentajakouluttaja

Ina on Tuusulalainen kolmenkymmenen paremmalle puolelle ehtinyt osa-aikainen liikunta-alan yrittäjä ja IT alan ratkaisuasiantuntija, painonnoston ja CrossFitin harrastaja sekä valmentaja.

Näin Ina kertoo omasta liikuntataustastaan:

Innostuin CrossFitista vuonna 2018, mutta muutama vuosi ehti vierähtää ennen kuin se kiilasi ykköslajiksi. Ennen CrossFitia ja painonnostoa liikuntataustani on monipuolinen ja olen ehtinyt harrastaa mm. uintia, esteratsastusta ja potkunyrkkeilyä.

Valmentajana Inalle on tärkeää, että kaikki saavat positiivisia kokemuksia sekä haastetta omien tavoitteidensa mukaisesti.

Ina harrastaa aktiivisesti CrossFitia ja painonnostoa tavoitteenaan kilpailla silloin tällöin kummassakin lajissa. Muuten töiltä ja omalta treeniltä jäänyt aika kuluu tällä hetkellä valmentajan ammattitutkinnon opiskelujen parissa, Suomen Painonnostoliiton johtokunnan tehtävissä tai avopuolison ja Pottu nimisen koiran kanssa.

Koulutukset:

  • SPNL Painonnoston ohjaajakoulutus 1, 2020
  • Valmentajan ammattitutkinto (VAT), Varalan Urheiluopisto, opinnot käynnissä


Ilkka Räikkönen

Valmentaja ja valmentajakouluttajaKoulutukset

  • CrossFit Level 1 trainer 2019
  • Valmentajan ammattitutkinto (VAT), Varalan Urheiluopisto 2020

Paula Jantunen

Valmentaja ja valmentajakouluttaja


Jussi Markkanen

Valmentaja


Johanna Voutilainen

Valmentaja


Johanna Häkkinen

Valmentaja

Johanna tekee työtä fysioterapeuttina sekä opiskelee ylempää ammattikorkeakoulututkintoa pääaineena terveyden edistäminen.

Näin Johanna kertoo omasta liikuntataustastaan:

Olen harrastanut CrossFitia 9 vuotta. Välillä enemmän ja välillä vähemmän aktiivisesti ja välillä on tullut kilpailtuakin. Lajissa koukutti uuden oppiminen, taitojen ja kunnon kehitys sekä yhteisöllisyys. Enne CrossFitia olen harrastanut telinevoimistelua, TeamGymiä, tanssia, pesäpalloa ja juoksua. Olen myös opiskeluaikoina valmentanut telinevoimistelua sekä TeamGymiä.

Valmentajana Johannalle on tärkeää, että jokainen saa omaa taitotasoaan tai sen hetkistä toimintakykyään vastaavan treenin. Silloin treeni on turvallinen, tehokas, hauska ja varmasti päivän paras tunti!

Koulutukset:

  • Fysioterapeutti 2010
  • Personal trainer 2008
  • Terveysliikunnan perus- ja aineopinnot, avoin yliopisto 2020-2021
  • YAMK Terveyden edistäminen opinnot käynnissä

Eetu Pakkanen

Apuvalmentaja