MammaWOD

Tulossa äidiksi tai pienen lapsen äiti? MammaWOD on juuri sinulle.

MammaWOD jäsenyys

MammaWOD jäsenyyden kk-maksu on 55€. Jäsenyys pitää sisällään 2 kertaa viikossa ohjattuja treenejä sekä useita omatoimisia open gym eli omatoimisen harjoittelun mahdollisuuksia.

Mikä MammaWOD?


Mammawod on tarkoitettu raskaana oleville tai jo synnyttäneille. Jokaisen keho on erilainen ja palautuu eri tavalla, joten päivän ohjelma on aina räätälöitävissä jokaisen kehon tarpeiden mukaan. Tavoite on tukea liikkumista raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen auttaa kehoa palautumaan ja palaamaan harjoittelun pariin.

Mammawodeille et tarvitse kokemusta Crossfit harjoittelusta, mutta tavoite on että pääsisit kehon palauduttua myös halutessasi hyppäämään tavallisille wodeille mukaan!

Mammawodin vastuu-valmentaja Paula on kouluttautunut liikunta-alalla ja Crossfitin parissa, sekä erikoistunut äitiysvalmentajaksi. Paula vetää pääasiallisesti mammawodit ja ohjelmoi mammawodit käyttäen deca comp ohjelmointia pohjana. Sairastapauksissa tuuraajana toimii Korjaamon muut valmentajat.

Lapset ovat tervetulleita paikalle harjoitusten ajaksi, mutta eivät itse osallistu harjoituksiin. Treenin pystyy kuitenkin aina keskeyttämään ja antamaan lapselle huomiota, jos tilanne sen vaatii!

Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva tapaturma vakuutus, osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. 


Hyvinvointia liikunnasta